|
alper saldıran hakkındaki yorumlar
|
|
05-30-2010, 01:17 AM
|
|||
|
|||
|
RE: alper saldıran hakkındaki yorumlar
yani dedikleri doğru mu??
Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
|
05-30-2010, 06:15 PM
(En son düzenleme: 05-30-2010 06:21 PM bal10cuk.)
|
|||
|
|||
|
23.kendisini görmek isteyenler öğle saatlerinde yeditepe üniversitesinin aşagısındaki saray muhallebicisine gidebilirler. lakin okula geldiği zamanlar genelde orada yemek yemektedir.
24.ali güven'e ikizi kadar benzeyen oyuncu. 25.melekler korusun teaserında gördüm saçlarını kestirmiş, ayrı bi gideri olmuş. 26.saçlarını kestirince bildiğin daş olmuş bu? erkeklerin saç uzatma takıntısının ne kadar yersiz olduğunun canlı kanlı kanıtı. hey maaşallah -Ekşi sözlükten alıntıdır.- melekler korusun'u izlememin en güzel sebebi. yani güzel derken, oyunculuğu olsun, tarzı olsun. olsun yani. hep olsun gözümüzün önünde. ilk olarak bi reklam filminde gördüğüm oyuncu. orada kız arkadaşına ofsaytı anlatıyordu. görünürde gıcık kapmama bir neden yoktu. şimdi ise melekler korusun'da. dizideki her halini nasıl antipatik bulduğumu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. şiit. oldukça başarılı bulduğum bu oyuncu arkadaşı artık kısa saçlarıyla kabul etmemiz gerekiyor. ben ettim mi? tabii ki ettim. hatta ve hatta bu zamana kadar uzun saçlı olduğuna yanıyorum. -itü sözlükten alıntıdır.- 1.vodafone reklamlarına aşık olmamı sağlayan , melekler korusunla türk dizisi izlememe vesile olan , oyuncu bir arkadaşımız. 2.bir hafta önce, karşı apartmandan çıkıp akbank'dan para çeken, iki saniyeliğine gözgöze geldiğim insandır.arkadan kıza benziyor ama çene altındaki kıl topluluğu erkek olduğunu ele veriyor.bu arada pek de bir halt değil.bir kere çok kısa ve sanki ama sanki kendini beğenmiş biri.ben bunları yazarken zaten o bir taksi çevirip çoktan gitti.haydi selametle -iü sözlükten alıntıdır.- ![]()
|
|||
|
05-30-2010, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
hepsi değil genelde dogru yorumlar oluyor alperimm
![]() baloncuk yeni yorumları ekledigin içinde tşkler.. saçlarını kesitirince baya güzel yorumlar gelmiş
AlperSaldiran.Com Facebook'ta Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Alper Saldıranın sevgilisi | joker | 7 | 408 |
08-16-2010 12:10 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Saç Modelleri | • RûéN • | 12 | 1,043 |
05-30-2010 01:18 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Kaç Yaşında | • RûéN • | 2 | 359 |
05-29-2010 07:19 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran ve Ailesi | • RûéN • | 5 | 1,145 |
05-29-2010 07:15 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Kimdir | • RûéN • | 0 | 405 |
04-18-2010 04:50 PM Son Mesaj: • RûéN • |
|
Bize Ulaşın | Site ismi | En üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

![[Resim: nei1og.jpg]](http://i35.tinypic.com/nei1og.jpg)