|
alper saldıran hakkındaki yorumlar
|
|
11-08-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: alper saldıran hakkındaki yorumlar
Bende aradım hemen ama malesef yoktu
AlperSaldiran.Com Facebook'ta Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
|
11-10-2009, 01:18 AM
|
|||
|
|||
|
Paylaşım için teşekkürler Elvancım...
Ben de bulamadım Ama araştırırız, buluruz canım Üzülmeyelim hemen
![]()
|
|||
|
11-10-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
|
inşallah
Yenildiğinde Sana Sırtımızı Dönücek Kadar KarakTersiz oLsaydık Bizde Sarının yanına KIRMIZI koyardık...!! qaLißiyetinde dü$medim ki pe$ine, maqLußiyetinde vazqeÇeyim... en kötü qün ßuqünse, ßuqünde FENERBAHÇE'Liyim
|
|||
|
12-21-2009, 01:29 PM
|
|||
|
|||
|
canımız sağ olsun arkideşler
![]() GURBETTE OKUYAN BÜTÜN KIZLARA VE ANNELERİNE İTHAF EDİLMİŞTİR... |
|||
|
02-03-2010, 03:45 PM
(En son düzenleme: 02-03-2010 03:50 PM bal10cuk.)
|
|||
|
|||
|
türkiye'de "gossip girl" adaptasyonu bir dizi yapılsa hem nate hem de "chuck bass" karakterlerini canlandırabilir. hangisi olursa...
ben mi? tabii ki blair waldorf... saçını saldığı zamanlar hariç hastası olduğum, zekası gözlerinden okunan, çarpık gülüşüne de ayrı bir bayıldığım oyuncu. ayrıca kendisi yeditepe üniversitesi güzel sanatlar fakültesi, tiyatro bölümü 3. sınıf öğrencisidir. çok iyi keman ve gitar çaldığı söylenmektedir. ah ah ne uyumlu bir çift olurduk biz senle... -itü sözlükte alıntıdır- kesinlikle yakışıklı olmayan ama acayip bi çekim gücüne sahip, 1984 doğumlu oyuncu. "Ay sen ne şeker şeysin" dedirttirir insana... Bir derginin kapağında genç kızların yeni sevgilisi diye bir başlık görünce hayırdır inşallah dediğim,resmi gördükten sonra dergiyi o saniye içinde kapamama sebep olan mahluk. -uludağ sözlükten alıntıdır.- 23.anlamlandıramadığım derecede sevilen adam. bi bu, bi de bora akkaş. ikisine de sözlük hasta anlayamıyorum, tipsel olarak desem hayır, ikisi de hoş değil, oyunculuk desem, alper kurtarsa bora yemez, sözlükteki kankalar desem, yer mi yer. 24.görünüşe göre yemek pişirmeyi öğrenmiş, vodafone reklamında patlıcanlarla meydan muharebesi yapıyordu, bosch reklamında kızarmış tavuk olayı koydu. 25.taner birsel'e baya benzeyen oyuncu. hatta kuzenim malum reklam sırasında "bu, bunun oğluymuş he" dedi bana. sustum. içime gömdüm gerçeği. varsın öyle bilsin, yıkılmasın istedim. ![]()
|
|||
| Teşekkür Edenler: |
| • RûéN •, elvan_21, dnznrdvrm |
|
02-09-2010, 02:11 AM
|
|||
|
|||
|
bu sözlük yorumlarıda baya değişik oluyor
AlperSaldiran.Com Facebook'ta Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
|
02-09-2010, 07:07 PM
|
|||
|
|||
|
25.taner birsel'e baya benzeyen oyuncu. hatta kuzenim malum reklam sırasında "bu, bunun oğluymuş he" dedi bana. sustum. içime gömdüm gerçeği. varsın öyle bilsin, yıkılmasın istedim.
![]() niye herkes öyle sanıyor ![]() ![]()
Yenildiğinde Sana Sırtımızı Dönücek Kadar KarakTersiz oLsaydık Bizde Sarının yanına KIRMIZI koyardık...!! qaLißiyetinde dü$medim ki pe$ine, maqLußiyetinde vazqeÇeyim... en kötü qün ßuqünse, ßuqünde FENERBAHÇE'Liyim
|
|||
|
02-11-2010, 01:02 AM
|
|||
|
|||
(02-09-2010 02:11 AM)• RûéN • demiş ki Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın Kesinlikle katılıyorum.. Hem de epey farklı düşüncelerden yorumlar gerçekten çok ilginç oluyor =) Paylaşım için teşekkürler Kübracım.. ![]()
|
|||
|
05-29-2010, 07:24 AM
|
|||
|
|||
|
sözlük yorumları çok çirkin mişş..bilip bilmeden mi konuuyolar anlayamadım ki mahluk muuş hıhh
![]() seviyorum bu çocuğuu yhaa süpersiniz ![]()
Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
|
05-29-2010, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
sözlük sitelerinde herkes bişeyler söyler.. ama yinede faydalı yorumlardır genelde
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Alper Saldıranın sevgilisi | joker | 7 | 408 |
08-16-2010 12:10 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Saç Modelleri | • RûéN • | 12 | 1,043 |
05-30-2010 01:18 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Kaç Yaşında | • RûéN • | 2 | 359 |
05-29-2010 07:19 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran ve Ailesi | • RûéN • | 5 | 1,145 |
05-29-2010 07:15 AM Son Mesaj: ^Burcu~ |
|
| Alper Saldıran Kimdir | • RûéN • | 0 | 405 |
04-18-2010 04:50 PM Son Mesaj: • RûéN • |
|
Bize Ulaşın | Site ismi | En üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

Ama araştırırız, buluruz canım
Üzülmeyelim hemen ![[Resim: 6d4zdlqc2fk81etia07p.png]](http://www.picturelines.com/images/6d4zdlqc2fk81etia07p.png)

![[Resim: senv.jpg]](http://img706.imageshack.us/img706/3487/senv.jpg)

![[Resim: nei1og.jpg]](http://i35.tinypic.com/nei1og.jpg)