|
Acılar Koyu-pınar
|
|
03-10-2010, 01:17 AM
|
|||
|
|||
|
Acılar Koyu-pınar
Acılar koyundan geldim,umudum rüzgarım oldu,gücümse teknem.Kaç kere yıktım ,kaç kere yıkıldım bilmeden.O koyda bıraktım puslu geçmişi.Sevmektn hiç korkmadım,biliyordum iliklerime kadar yanacağımı,o yangındı beni büyüten.Herşey sana kadarmış,gözlerinde durdum birden.İlk kez kendimi gördüm başka bir bedende ,korktuğumu hissettim,ben gibi yanacaktın sende.Biliyordum farklıydın en başından,önce dinlenecekti yüreklerimiz birbirinde ,tam kapılmışken o sarhoşluğa ölecektik ikimizde.O an yaşanacakları gördüm gözlerinde ,öldüremezdim seni bile bile.Geldiğim gibi gidiyorum acılar koyuna ,yüzümde bir tebessümle ,bu sefer yıkmadan bu sefer yıkılmadan.Umudum rüzgarım yine ,gücümse teknem,o puslu geçmiş kucaklıyor beni hiç düşünmeden ...
|
|||
| Teşekkür Edenler: |
| dnznrdvrm, aL.L. StaR, • RûéN • |
|
03-10-2010, 01:33 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Acılar Koyu-pınar
Pınarcım o kadar güzel olmuş ki.. Eline, yüreğine sağlık..
Kendi iç dünyanın yolculuğuna bizi de eşlik ettin.. O kadar duygulandırdın ki beni cnm... Kendini başka gözlerde görüp, sevgini yoluna serip; senin yaşadığın acıyı yaşamamsı için, bir noktada sevdiğini bırakmak zorunda olmak.. Sanırım bu gerçekten çok acı.. Yeri gelir, sırf o üzülmesin, incilmesin diye; kendi mutsuzluğun pahasına da olsa, onun mutluluğunu görmek için ne fedakarlıklar yaparız.. Bu fedakarlığın en büyüğü, kalbimizi onda bırakıp, kendi acı dolu kıyımıza çekilmek sanırım.. FAzla korumacı bir sevgidir bu.. Ama asıl sevgi de budur bence.. Kendinden çok, sevdiğine değer vermek.. Sevdiğin için herşeyden vazgeçmek.. Hayat denizinde soluklandığın kıyıların hep mutlulukla dolması dileğimle.. Ve böyle gerçek, fedakar sevgilerin çoğalması dileğimle.. ![]()
|
|||
|
03-10-2010, 01:39 AM
|
|||
|
|||
|
Beni 12 den vurdun desm yeridir.Buraya yazıp yazmamakda tereddüt ettim.Asslında eskiden çok yazardım sonra bıraktım,hayat doldurmuş beni seninde yeniden başladım galiba.
|
|||
| dnznrdvrm |
|
03-10-2010, 01:47 AM
|
|||
|
|||
(03-10-2010 01:39 AM)pınar33 demiş ki Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın =) Senin duyguna tercüman olduysam ne mutlu bana... Ama bence bu karşılıklı.. Yazdıkların çok güzel gerçekten.. Zevkle okuyorum ![]() Senin için ufacık da olsun bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana =) Umarım hayat senin bu güzel yüreğini mutlulukla doldurur.. Acıların, hiçbir sevgiyle bakan yüreklerde olmamasını diliyorum... ![]()
|
|||
|
03-10-2010, 01:59 AM
|
|||
|
|||
|
Mutsuzluğu yaşayınca mutluğun ne olduğunu öğrendim simdi mutsuz değilm biten her gün için şükürediyorum Allaha ama yorgunum,mutluluk hayata bakışımızda gizli .Küçük şeyler beni mutlu etmeye yeter.Başetmeyi öğrendim Deniz,kendimi tanıyarak.
|
|||
|
03-10-2010, 02:08 AM
|
|||
|
|||
(03-10-2010 01:59 AM)pınar33 demiş ki Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın Senin adına sevindim =) Ve o kadar haklısın ki.. Ben de küçük şeylerle mutlu olurum.. Bazen bir bebeğin gülümsemesi, bazen bir minik bir kedicik, hatta bazen gökyüzündeki bir bulut.. Kendi kendimize mutlu olamaya çalışmak zorundayız sanırım.. Mutsuzluğu yaşayarak, mutluluğun kıymetini anlıyorsun ama; çevrendeki ufacık şeylerden mutluluk payı çıkartmak da senin elinde.. Yeter ki görmeyi bilelim..
![]()
|
|||
|
03-10-2010, 02:18 AM
|
|||
|
|||
|
Denizim bu içten sohbet için teşekkürler seni tanımak beni mutlu etmeye ama küçük mutluluklardan değil bu, mk seni korusun.
|
|||
| dnznrdvrm |
|
03-10-2010, 02:32 AM
|
|||
|
|||
(03-10-2010 02:18 AM)pınar33 demiş ki Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın =) Çok teşekkürler Pınarcım.. Duygularımız karşılıklı.. Seni tanımak da güzel =) Seni de melekler korusun canım.. İyi geceler
![]()
|
|||
|
03-10-2010, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
Eline sağlık Pınar Abla.Muhtesem olmus.Sanırım denize büyük bir hasret duyuyorsun
![]() Teknenle,günesinle mutlu ve umutlu olursun umarım ![]() tsk.ler |
|||
|
03-10-2010, 01:49 PM
|
|||
|
|||
|
Sağol ablacım, haklısın tek başıma deniz kenarına gidip bir kaç saat dalgaların sesini dnlemek osonsuz maviliği seyretmek istiyorum.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| İlk-pınar | pınar33 | 5 | 92 |
03-18-2010 01:12 AM Son Mesaj: pınar33 |
|
| Kumsal-Pınar | pınar33 | 9 | 152 |
03-09-2010 07:41 PM Son Mesaj: aL.L. StaR |
|
Bize Ulaşın | Site ismi | En üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

![[Resim: 6d4zdlqc2fk81etia07p.png]](http://www.picturelines.com/images/6d4zdlqc2fk81etia07p.png)