|
Oscar 2010 Kazananlar.
|
|
03-09-2010, 12:29 AM
(En son düzenleme: 03-09-2010 12:29 AM aL.L. StaR.)
|
|||
|
|||
|
Oscar 2010 Kazananlar.
En iyi film: The Hurt Locker En iyi yönetmen: Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) En iyi kadın oyuncu: --Sandra Bullock-- (The Blind Side) En iyi erkek oyuncu: Jeff Bridges (Crazy Heart) En iyi yardımcı kadın oyuncu: Mo'Nique (Precious) En iyi yardımcı erkek oyuncu: Christoph Waltz (Inglourious Basterds) En iyi özgün senaryo: Mark Boal (The Hurt Locker) En iyi uyarlama senaryo: Geoffrey Fletcher (Precious) En iyi animasyon: Up En iyi yabancı film: The Secret in Their Eyes (Arjantin) En iyi belgesel: The Cove (Louise Psihoyos ve Fisher Stevens) En iyi kurgu: The Hurt Locker (Bob Murawski ve Chris Innis) En iyi sanat yönetmenliği: Rick Carter, Robert Stromberg ve Kim Sinclair (Set dekorasyonu) (Avatar) En iyi görüntü yönetmenliği: Mauro Fiore (Avatar) En iyi görsel efekt: Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham ve Andrew Jones (Avatar) En iyi ses kurgusu: Paul Ottosson (The Hurt Locker) En iyi ses miksajı: Paul Ottosson ve Ray Beckett (The Hurt Locker) En iyi film müziği: Michael Giacchino (Up) En iyi orijinal şarkı: The Weary Kind (Crazy Heart) En iyi kostüm tasarımı: Sandy Powell (The Young victoria) En iyi makyaj: Star Trek En iyi kısa metrajlı film: The New Tenants En iyi kısa animasyon: Logorama En iyi kısa metrajlı Belgesel: Rabbit a la Berlin |
|||
| Teşekkür Edenler: |
| dnznrdvrm, • RûéN •, denhaag |
|
03-09-2010, 12:46 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Oscar 2010 Kazananlar.
Paylaşım için teşekkürler canım..
Konuyu açmıştım ama, bu kısa bir özeti olmuş =) Şu linktede ayrıntılı haberi var: Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın ![]()
|
|||
|
03-09-2010, 12:51 PM
|
|||
|
|||
|
Ben resimleri ekleyemediğimden böyle actım sadece sonuclar olarak.Sorun olmaz umarım ablacığım
![]() Seninde emeğine sağlık
|
|||
|
03-09-2010, 09:35 PM
|
|||
|
|||
(03-09-2010 12:51 PM)aL.L. StaR demiş ki Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın Siteye resim ekleme ile ilgili şu konuyu oku canım: Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın Eğer yapamazsam, yardım ederim Teşekkürler , senin de eline sağlık
![]()
|
|||
|
03-09-2010, 09:55 PM
|
|||
|
|||
|
bu konuda direk özet şeklinde güzel olmuş.. tşkler
AlperSaldiran.Com Facebook'ta Linkleri Görmek İçin Üye Olmalısınız.Lütfen Buradan Kayıt Olun yada Giriş Yapın |
|||
| Teşekkür Edenler: |
| aL.L. StaR |
|
03-10-2010, 12:44 AM
|
|||
|
|||
|
Beğenmene sevindim Ruen.
Önemli değil
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Youtube Kesin Giriş 2010 ( Denedim çalışıyor ) | • RûéN • | 1 | 77 |
Dün 01:32 AM Son Mesaj: soullook |
|
| İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti | dnznrdvrm | 2 | 78 |
01-21-2010 01:55 AM Son Mesaj: dnznrdvrm |
|
Bize Ulaşın | Site ismi | En üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

![[Resim: 6d4zdlqc2fk81etia07p.png]](http://www.picturelines.com/images/6d4zdlqc2fk81etia07p.png)